Venčanice, pozivnice i dekoracija: Ključni trendovi u wedding svetu za 2019!

Home/ZANIMLJIVOSTI IZ MEDIJA/Venčanice, pozivnice i dekoracija: Ključni trendovi u wedding svetu za 2019!

Venčanice, pozivnice i dekoracija: Ključni trendovi u wedding svetu za 2019!

Najvažnijih 5 trendova koji se predviđaju za narednu godinu, a imaju preduslov da se dopadnu svakoj mladi!

#isaidyes i #shesaidyes, jedni su od vodećih hashtagova na Instagramu svake sezone. To znači da influenserke i devojke koje vole da prate modu ne odmaraju ni kada je reč o venčanjima.

Trendovi postoje i kada je organizacija ovakvog događaja u pitanju, počevši od dekoracije, pa sve do mlade koja postavlja možda najvažnije “šta da obučem?” pitanje u životu.

Svaki detalj se fotografiše, te stoga i posebno bira, jer kasnije neće biti mesta za žaljenje ukoliko niste zadovoljni svojim izborom.

Da li su lale i dalje u trendu, ili treba da zaboravite na njih, otkrivamo u narednim redovima.

1. Karneri

Verovatno vam zvuči krajnje neobično, čak i zastarelo, ali karneri će dobiti svoj momenat u 2019. Pogledajte zvezdu serije “This Is Us” koja se udala u bledoružičastoj Rodarte kreaciji sa upravo ovakvim detaljima.

2. Haljina broj 2

Nema razloga da se osećate sputano kada dođe vreme za zabavni deo prijema. Pronađite haljinu kraće dužine koja vas obara s nogu, pa čak i beli kombinezon ili par svečanih pantalona – garantujemo da ćete biti zadovoljna i vesela mlada!

3. Zaboravite na klasičnu tortu

Opredelite se za sto sa desertima ili “kiosk” sa sladoledom: vaši prijatelji će preplaviti Instagram fotografijama tako neobičnog rešenja.

4. Ljubičasto cveće

Era slatkih, savršeno poređanih lala je završena. U 2019, cveće će biti odvažno, slobodno postavljeno i jarko. Mislite na ljubičasto: na orhideje, verbenu…

5. Moderne pozivnice

2018. je bila u znaku kaligrafije, a u godini koja sledi predviđamo da će pozivnice mahom imati savremenije ruho. Zatražite acetatni pokrivač preko papira ili uokvirite samu kovertu kako biste personalizovali svaki deo vašeg svadbenog procesa.

Priredila: Natalija Knežević

izvor:elle.rs

error: Ma caooo !!