Slavica Ćukteraš otkrila šta ju je NATERAO suprug, fudbaler Vlada Avramov

Home/ZANIMLJIVOSTI IZ MEDIJA/Slavica Ćukteraš otkrila šta ju je NATERAO suprug, fudbaler Vlada Avramov

Slavica Ćukteraš otkrila šta ju je NATERAO suprug, fudbaler Vlada Avramov

Slavica Ćukteraš napravila je trogodišnju pauzu kada je ostala u drugom stanju, a sada se vratila na scenu i ističe da je u sve prste umešao njen muž, fudbaler Vlada Avramov.

Prema rečima pevačice, njen suprug, sa kojim ima ćerkicu Viktoriju, nikada joj nije branio da se bavi muzikom već ju je, kao veliki radoholičar, kako ona tvrdi, još ranije savetovao da se vrati.

– Bilo je normalno da se piše kako mi je on zabranio da se bavim muzikom, jer ja nisam ništa iznosila što se tiče privatnog života i zato nemam pravo da se ljutim. Naravno, to nije istina. Da se Vlada pitao, ja bih se vratila još prošle godine, jer je on meni rekao: “Ajde da ti ne bude dosadno, Viktorija je porasla. Ako zeliš, idi snimi nešto, ne moraš raditi nastupe”. Moj suprug jako voli da radi i on non-stop radi, i prosto mene tera u tom nekom smislu – ističe atraktivna pevačica, koja je u srećnom braku već pet godina.

Slavica ističe da je pored podrške supruga za njen povratak muzici bilo važno i to što se uželela posla.

– Koliko god da imate dece ili nešto drugo, ako nemate obavezu gde se ostvarujete i ređate uspehe, onda ste prazan čovek. Tri godine sam bila na pauzi, to je jako dugo, i došlo je vreme da se posvetim sebi. Kada se čovek odluči da nešto radi, treba da bude tome posvećen 100 odsto. Kao što sam se odlučila da ću biti sa detetom prve dve godine. Detetu treba mama i uživala sam u svemu tome – da nijednu noć nije bez mene. Vredelo je svakog dana pauze. Sada je samo dobra organizacija u pitanju – da provedem vreme i sa detetom i da svoje poslovne obaveze potpuno ispunjavam – kaže pevačica i dodaje da su ona i suprug ravnopravno raspodelili obaveze oko ćerkice Viktorije.

– On je isto imao pauzu od godinu i po dana, kada je bio posvećen svojoj ćerki i meni. Učestvuje ravnopravno u obavezama. On ustaje u noć da bi ujutru spavao, a ja ujutru. Što se tiče toga, jako je dobar otac. A i kao suprug je predivan.

Atraktivna pevačica vratila se baladom “Da bih s tobom ostala”, koja ne izlazi iz okvira njenog stila. Upravo zato tvrdi da ne bi ni volela da radi sa reperima i di-džejevima.

– Mislim da se u tome ne bih snašla. Iskorak u muzici bih pravila što se tiče kvaliteta muzike. Da moj smer muzike napreduje, da ne bude stalno isto. Ali ovo sada što je popularno, ja to prosto ne umem da pevam – iskrena je pevačica.

Izvor:story.rs

error: Ma caooo !!