Ostrvo -Otok -Epizoda 19

Home/SERIJE/Ostale serije/Ostrvo -Otok/Ostrvo -Otok -Epizoda 19

Ostrvo -Otok -Epizoda 19


Otok_ep19 by Cadeau2010

Serija “Otok” prica je o ljubavi i bolu, razdvojenosti i strahu. Temelji se na istinitim dogadjajima na otoku Spinalonga, na Kreti.
Otok Spinalonga u vrijeme Drugog svjetskog rata smatran je otokom gubavaca. Serija nas vodi kroz istinite dogadjaje i cinjenice, a likovi svojom odlicnom glumom savrseno biljeze svu povjest tog kraja.
Prica pocinje u Londonu gdje glavni lik, Alexis Fielding, odlucna mlada zena zeli da otkrije vise o proslosti svoje majke Sophie, iz perioda kada je zivjela na Spinalongi, a koja je obavijena velom tajni .Alexisino istrazivanje odvest ce je na otok na kojem ce joj stari porodicni prijatelj ispricati istoriju njene porodice tri posljednje generacije. Porodicna prica je upotpunjena detaljima odnosa izmedju dvije sestre, Marie i Anne, koje svojim razlicitim karakterom, igraju razlicite uloge u seriji.
Na Otoku zive ljudi zarobljeni iza zidova tvrdjave. Ovo je prica o porodicama, o ljubavima osudjenim na propast, odbacenosti i razarajucim tajnama. Kroz nju upoznajte uskoumnost zdravih osoba i duh prezivljavanja u prljavstini…

error: Ma caooo !!