Od TAJNE VEZE do BRAKA IZ BAJKE: Naša manekenka udata je za turskog glumca i živi život o kome mnogi SANJAJU

Home/ZANIMLJIVOSTI IZ MEDIJA/Od TAJNE VEZE do BRAKA IZ BAJKE: Naša manekenka udata je za turskog glumca i živi život o kome mnogi SANJAJU

Od TAJNE VEZE do BRAKA IZ BAJKE: Naša manekenka udata je za turskog glumca i živi život o kome mnogi SANJAJU

Manekenka uživa u čestim putovanjima i luksuznom životu sa svojim izabranikom, a njihova veza je prava filmska priča.

urski maneken i glumac Džan Nergis i naša manekenka Jelena Milosavljevićvenčali se 2017. godine, a imaju i ćerkicu. Ova porodica živi u Istanbulu, a njihove fotografije otkrivaju da zaista uživaju u životu.

 

Na obali provode veliki deo vremena, plove i rone, a često borave i na jahti. Uprkos bogatstvu, deluje da su veoma skromni, pa se ne razmeću.

 

Njihova ljubav liči na pravu filmsku priču. Manekenka Jelena Milosavljević je zbog posla često boravila u inostranstvu, a susret sa Džanom promenio joj je život. Zaljubili su se i svoju ljubav čuvali od očiju javnosti.

 

Pošto su krili svoju vezu, u tajnosti su se i venčali. Turski zavodnik Nergis zaprosio je svoju dragu u Amsterdamu u aprilu 2017. godine, pred nekolicinom prijatelja i članova porodice.

 

Ovaj lepi glumac i maneken desetak godina je radio na Dalekom istoku, u Japanu, Singapuru i na Tajvanu. Govori čak pet jezika.

 

Čini se da ovaj par zaista živi život iz bajke.

izvor:glossy.espreso.rs/

error: Ma caooo !!