Nasa prica (2017) -Epizoda 23

Home/SERIJE/Turske serije/Nasa prica (2017)/Nasa prica (2017) -Epizoda 23

Nasa prica (2017) -Epizoda 23

Priča je o porodici koja stanuje u jednoj od najsiromašnijih ulica u gradu. Najstarija ćerka Filiz je postala majka cele porodice. Filiz iako je bila veoma mlada kada je njena majka napustila, počela je da se brine o njenih petoro braće i sestara, i uprkos njenom ocu Fikriju koji je alkoholičar nikad se nije žalila i čvrsto se držala uz porodicu.Naučila je u ranim godinama kako da bude snažna i da pređe sve prepreke koje je život na nju i njenu porodicu život bacao.
Filiz je celi svoj život posvetila braći i sestrama.Ima jedino Tulaj sa kojom može iskreno i otvoreno da priča.Tako mlada devojka nosi veliki teret na ledjima.Jednog dana mladi i zgodni Bariš ulazi u njen život.Ovaj momak koji se pojavio iznenada će uraditi sve da osvoji Filizino srce i postane deo njene porodice.Filiz smatra da u njenom životu nema mesta za ljubav,pa pokušava da sakrije svoja osećanja prema Barišu.
Da stvari budu još teže za Bariša mladi policajac Ćemil je zaljubljen u Filiz godinama i veoma je zaštitnički nastrojen prema njoj.Uz to Bariš krije svoj pravi identitet injegov misteriozni život čini njihov odnos još opasnijim.

Glumci: Hazal Kaya, Burak Deniz, Nesrin Cavadzade, Evrim Doğan, Yağzıcan Konyalı, Nejat Uygur i Reha Özcan .
Rezija : Serdar Gözelekli

error: Ma caooo !!