Kurt Sejit i Sura -Epizoda 16

Home/SERIJE/Turske serije/Kurt Sejit i Sura/Kurt Sejit i Sura -Epizoda 16

Kurt Sejit i Sura -Epizoda 16

Ova serija opisuje razdoblje od Carske Rusije do Oktobarske revolucije,odnosno vremenu u kojem su mnoogi krimski Tatari bjezali u Istanbul.
U zivot sesnaestogodisnje Sure iznenadno se pojavljuje Kurt Sejit.

“Pisem ti jos jedno pismo ne znajuci kad ce ti doci u ruke. Proslo je sedam mjeseci, a jako mi nedostajes cemu svjedoce proljece sto cvjeta, vruce ljeto i osusno lisce jesenje. Nisam ljuta na tebe, mogu samo pretpostaviti u kakvim uvjetima zivis. Ali kad bih makar primila koju vijest od tebe. Spremna sam od tebe dobiti makar tocku tinte, suglasna na sve sto je taknulo tvoje ruke. Kurt Sejite, moj ljubljeni, prema tebi gajim beskrajnu ljubav. Sve su moje molitve za tebe.

Sura.

“Tugu za prosloscu i otadzbinom koju vise nece vidjeti, kao i prosloscu koju ne mogu prozivjeti iz pocetka, Kurt Sejit i Sura trude nadoknaditi ljubavlju jednog prema drugom! Kurt Sejit je bogati i titulirani sin Mirze Eminova. Bio je zgodan, ambiciozan i hrabar. Buduci da je bio porucnik pucke gardijske brigade Cara Nikolaja, boljsevici su ga stavili na popis ljudi osudjenih na smrt. Pobjegao je u Tursku, a kada je poceo zivot od nule, imao je samo ponos i ljubav.

error: Ma caooo !!