Kakve žene žele muškarci

Home/ZANIMLJIVOSTI IZ MEDIJA/Kakve žene žele muškarci

Kakve žene žele muškarci

Ukoliko mu priredite zadovoljstvo da vidi kako cenite sve što radi za vas, kako vas to usrećuje, pa prihvatate ono što vam nudi i praktično mu se na tome s radošću zahvaljujete, na dobrom je putu da se zaljubi u vas

PUSTITE muškarca da juri za vama, umesto da ga vi uporno osvajate – poručuje stručnjak za veze Džejms Alen Hanrahan.

Žena treba da se pravi kao da joj je momak koji joj se sviđa poslednji na pameti, da živi svoj život i čeka da joj on priđe, pozove je na sastanak i isplanira susret – tvrdi Hanrahan. – Nije dobro ako ona pravi prvi korak.

Stručnjak za veze dodaje i da pametne dame, koje bi svaki muškarac poželeo u svom životu, znaju ključnu stvar o pripadnicima jačeg pola – da oni uživaju kada usreće ženu.

– Ukoliko mu priredite zadovoljstvo da vidi kako cenite sve što radi za vas, kako vas to usrećuje, pa prihvatate ono što vam nudi i praktično mu se na tome s radošću zahvaljujete, na dobrom je putu da se zaljubi u vas – kaže Džejms.

Njegov savet damama je i da budu strpljive.

– Pustite da se interakcija među vama odvija spontano, da biste videle kako će se snaći u tome. Žene koje su moćne da zavedu svakog muškarca, puštaju da ih oni jure i da time dokažu da vrede. Važno je i da im jednostavno kažete šta želite i šta vam prija, a šta ne, a ne da prećutkujete. Ako ga zanima kako se osećate, znači da u vama vidi osobu, a ne nekog s kim bi mogao samo da se zabavi nakratko. Možda vam to zvuči čudno, ali ako kažete muškarcu kako se osećate, čak i ako to nije pozitivno, u njemu ćete probuditi želju da uradi nešto kako bi vam bilo bolje – tvrdi stručnjak za veze.

izvor:novosti.rs

error: Ma caooo !!