Barka -Epizoda 9 -S3

Home/SERIJE/Latino serije/Barka/Barka -Epizoda 9 -S3

Barka -Epizoda 9 -S3

Šta bi se desilo kada bi jedna nesreća izbrisala zemlju sa mape? Šta bi se desilo kada bi te smak sveta zatekao zatvorenog u brodu-školi od svega 50 metara dužine. Šta bi se desilo kada bi jedini stanovnici planete bili tvoji saputnici na brodu?
Sve počinje putovanjem na brodu-školi “Estrella Polar” (Polarna zvezda). Četrdeset učenika i dva meseca za upoznavanje, zaljubljivanje i rađenje stvari po prvi put. Međutim, sve se menja kada pokušaju da se vrate na zemlju.
Svet nije tu. Nešto se desilo za vreme oluje koja ih je iznenadila tokom noći. Neće stići do luke. Prestali su da funkcionišu svi sistemi navigacije i komunikacije su prekinute. Kao da nema nikog sa druge strane. Tada shvataju da su Četrdeset punika broda jedina porodica koju imaju. Pedeset metara duŽine, njihov jedini dom. A putovanje koje je pred njima: najveća avantura njihovog života.

Režija: Globomedia

Uloge: Mario Casas, Blanca Suárez, Luis Callejo, Juanjo Artero, Neus Sanz, Iván Massagué, Juan Pablo Shuk, Irene Montalá, Patricia Arbues, Belén Rueda, Giselle Calderón, Alba Ribas, Paloma Bloyd

error: Ma caooo !!