Aurora -Epizoda 6 – Ne radi

Home/SERIJE/Latino serije/Aurora/Aurora -Epizoda 6 – Ne radi

Aurora -Epizoda 6 – Ne radi

Lijepa plesačica Aurora zauvijek će upamtiti dan kada se na prvi pogled zaljubila u šarmantnog Lorenza. Ta prava, istinska ljubav trebala je krasiti njihove živote, no umjesto toga, njihova romantična veza bila je osuđena na propast zbog laži i prijevara koje su ih svakodnevno dovodile u iskušenja.

Mnogi ljubitelji telenovela diljem svijeta jedva su čekali pogledati prvu epizodu „Aurore“, posebice nakon što su je producenti predstavili kao novitet među dosadašnjim projektima, odnosno kao klasičnu telenovelu punu romantičnih elemenata sa zanimljivim znanstveno-fantastičnim obratom. Autoricu serije, Marcelu Citterio, za pisanje scenarija ove serije potaknuo je uspjeh zanimljive korejske serije „Ledena žena“ o mladoj ženi čije je mrtvo tijelo bilo zaleđeno čak 25 godina u očevoj bolnici, a nakon oživljavanja nije se sjećala niti svojeg zaručnika a kamoli mladosti ili djetinjstva.

Tu simbiozu romantike, ljubavi, zlobe i mržnje, autorica je uspješno spojila s elementima znanstvene fantastike

Uloge: Sara Maldonado, Eugenio Siller i Jorge Luis Pila, Lisette Morelos, Aylín Mújica, Pablo Azar, Braulio Castillo, Ismael La Rosa, Karen Senties, Melvin Cabrera i mnogi drugi.

error: Ma caooo !!